FOOD & DRINK

【DESSERT】
Apple Turnover served with Four Kinds
of Creams and Pear Ice Cream

青森産りんごのタルトタタン
4種のクリームとグラス・ポワール
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【SWINGER】
Pear, Mozzarella, Gorgonzola Cheese,
and Almond Gratin

洋梨 モッツァレラ ゴルゴンゾーラ
アーモンドのグラタン
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【SWINGER】
Fried Shrimp with Crushed Almond served with Curry Flavored Salt

小海老のアーモンド・フリット カレー塩とライム
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【SALAD】
Four Kinds of Tomatoes Salad served with
Balsamic Vinegar Sauce and Pine Nuts
and Pistachio

4種のトマトのサラダ バルサミコ 香草とナッツ
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【MAIN DISH】
Roast Rack of Lamb
Wrapped in Wheat Paper

仔羊背肉のパートブリック包み
低温ロースト ジュ・ダニョー
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【MAIN DISH】
Roasted Pork served with Onion Sauce
flavored with Mustard

和豚もち豚のロースト シュークルート
ソース・ロベール
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【APPETIZER】
Smoked Japanese Chicken Thigh served
with Marinated Seasonal Vegetables

伊達鶏もも肉のスモーク 冬野菜のグレック
ナスのピューレ
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【APPETIZER】
Japanese Beef Carpaccio
served with Truffle Vinaigrette

和牛のカルパッチョ アンディーブと椎茸のサラダ
トリュフ・ヴィネグレット
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【APPETIZER】
Marinated Trout served with Guava Vinegar

くぬぎ鱒“富士レインボー”のマリネ
カブのサラダ グアバ・ヴィネガー
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【APPETIZER】
"MATSUBA" Crab and Grapefruit Tartare

香住産 松葉ガニとグレープフルーツのタルタル
その他のフード・メニューはこちら

詳細を見る

FOOD & DRINK

【WINE】
ワイン・メニューをリニューアル。この他にもソムリエがセレクトいたしましたワインを多数ご用意しております。

詳細を見る

Facebook

Twitter

Mail Magazine